Afbeelding
Stichting Acht+ Meerwarenhuis

100%Kringloop-schildje onthuld bij Acht+ Meerwarenhuis

24 juni 2021 om 15:07 Maatschappelijk

AMERSFOORT Wethouder Koser Kaya heeft donderdag het 100%Kringloop-schildje onthuld bij Acht+ Meerwarenhuis op Euroweg 23 in Amersfoort.

Onlangs is de bedrijfsvoering van Acht+ door middel van een externe audit van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland doorgelicht en in orde bevonden. En daarmee heeft Acht+ het 100% Kringloop-keurmerk verworven. Met dit keurmerk laat Acht+ Meerwarenhuis zien dat zij voldoet aan de eisen van de branchevereniging op het gebied van sociale- en milieudoelstellingen en dat zij haar bedrijfsvoering daartoe heeft ingericht.

MILIEUPARTNER Stichting Acht+ Meerwarenhuis is in 2018 opgericht en heeft als doel studenten Entree van MBO Amersfoort in de praktijk op te leiden. Met het 100%Kringloop-keurmerk toont Acht+ aan dat zij als professionele milieupartner een waardevolle bijdrage kan en wil leveren aan het doel ‘afvalloze- en CO2-neutrale stad 2030’ van gemeente Amersfoort. 

RECYCLEN De werkzaamheden van Acht+ bestaan uit het inzamelen, hergebruiken, upcyclen, recyclen en verkopen van gebruikte goederen in gemeente Amersfoort. Dit wordt gedaan door MBO-studenten die zo meerwaarde aan hun toekomst geven. Acht+ Meerwarenhuis; kringlopen met een plus dus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie