Uniek Sporten: alle aangepaste sporten in één overzicht.

18 mei 2018 om 11:23 Sport/sport Deel je nieuws

Heb jij of heeft iemand in je omgeving door een beperking moeite met aansluiting bij de sportvereniging? Of weet je niet waar je terecht kunt? In de regio Eemland zijn er veel passende sport- en beweegmogelijkheden, voor jong én oud. Alles wat je wilt weten over aangepast sporten in onze regio is vanaf 29 mei terug te vinden op één centrale plek: www.unieksporten.nl.

 

Sjamana Wijsmuller, Coördinator Aangepast Sporten voor de regio Eemland: “Wanneer het reguliere sportaanbod voor iemand niet haalbaar is, kan het best een zoektocht zijn om een passende sport of beweeggroep te vinden. Vanaf nu wordt deze zoektocht héél eenvoudig! Via de sportzoeker op www.unieksporten.nl is het sportaanbod dat bij jou past makkelijk terug te vinden. Kom je er niet uit of wil je ondersteuning, dan kan je via de site contact opnemen voor persoonlijk advies.”

 

Het aansluiten bij Uniek Sporten is onderdeel van een regionale samenwerking tussen vanuit het programma ‘Grenzeloos Actief’. In de regio Eemland werken de Buurtsportcoaches uit de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Soest en Woudenberg samen om met elkaar meer mensen met een beperking in beweging te krijgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjamana Wijsmuller via swijsmuller@sro.nl of 06-12438849.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie