Enrico LaCruz
Enrico LaCruz Boks Academie Amersfoort

Olympiër Enrico LaCruz verzorgt boksclinic in Amersfoort

18 juni 2021 om 13:45 Vechtsporten

AMERSFOORT Enrico LaCruz verzorgt op zondag 27 juni een clinic voor Boks Academie Amersfoort. Het is een van de laatste optredens van de Huissense bokser in Nederland in voorbereiding voor de Olympische Spelen in Tokio.

Na zijn debuut in Rio de Jeneiro is dit de tweede keer dat LaCruz Nederland gaat vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. ,,Ik wil alles op alles zetten om in Tokio een goed resultaat te halen”, vertelde LaCruz die bokst in de categorie tot 63 kilo. 

Komende zondag is hij te gast bij Boks Academie Amersfoort dat gevestigd is aan de Nijverheidsweg-Noord, op bedrijventerrein Isselt. Hij gaat daar een clinic verzorgen van 11.30 tot 14.30. ,,Het wordt een pittige training voor een gezonde geest in een gezond lichaam voor elk sportief niveau”, aldus LaCruz. ,,Hierbij komen een aantal elementen an bod. Conditie, fysieke kracht, techniek en inzicht door middel van de bokssport.”

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze clinic want ervaring met de bokssport is niet nodig. Vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via info@deboksacademie.nl of via het telefoonnummer 06-83715957.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie