Doornroosje
Doornroosje Aangeleverd

Doornroosje komt naar Openluchttheater033

18 juni 2021 om 09:15 Lokaal Deel je nieuws

Het Openluchttheater033 mag weer bezoekers ontvangen. Op de zondagen staat een serie mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd. Op zondag 27 juni om 10:30 uur speelt TG THINK! de voorstelling Er was weer… Doornroosje.

Iedereen kent het sprookje van Doornroosje: als Doornroosje wordt geboren, beledigen haar ouders de boze fee door haar niet uit te nodigen op het geboortefeest. Als wraak zal Doornroosje zich prikken aan een spinnewiel en zal iedereen 100 jaar slapen. Pas als Doornroosje gekust wordt door een prins, wordt iedereen weer wakker. En ze leefde nog lang en …………….. Maar wacht eens even, wat gebeurde er daarna?

Doornroosje heeft in ieder geval besloten om nooit meer te gaan slapen. Ze wil wakker blijven, want slapen is saai. Maar kun je wel altijd wakker blijven? Dat is best vermoeiend. En hoe zit het toch met die boze fee, die heeft gehoord dat iedereen weer wakker is? En waar is de prins toch gebleven?

Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronarichtlijnen houden. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers.

De voorstelling is voor iedereen van 4 jaar en ouder en duurt ongeveer 35 minuten. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,00. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker!

De hele zomer is er iedere zondag een voorstelling om 10:30 uur. Als er veel belangstelling is wordt de voorstelling later op de dag nogmaals gespeeld. Het hele programma is te bekijken via de Facebookpagina van het Openluchttheater033 (www.facebook.com/Openluchttheater033).

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie