Circo Fiasco - Jeanmarie Bevort
Circo Fiasco - Jeanmarie Bevort Aangeleverd

Circo Fiasco komt naar Openluchttheater033

11 juni 2021 om 09:01 Lokaal Deel je nieuws

Het Openluchttheater033 mag weer bezoekers ontvangen. Op de zondagen staat een serie mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd. Op zondag 20 juni om 10:30 uur komt Circo Fiasco optreden.

Circusdirecteur Alberto Fiasco verliest na een krachtige storm zijn circustent. Sindsdien doet hij er alles aan om de circustraditie van zijn familie voort te zetten, zonder tent. Samen met twee van zijn zoons en een wankel decor trekken ze nu door het land met hun variétéprogramma Circo Fiasco.

Maar vandaag bezwijkt de trotse Alberto onder de last van alle zorgen en komt hij te laat voor de voorstelling. Beide zoons proberen de situatie te redden. De toeschouwers krijgen al snel door dat zowel in de piste als achter de schermen de problemen zich opstapelen. Ze moeten zelfs bijspringen om een en ander op te vangen.

Zo ziet u zoon Valentino met zijn hartverwarmende eenmansorkest op een draaiorgelfiets. De dwaze fratsen en evenwichtskunsten van zijn broer. De praatjesmakende illusionist Alberto, die nog net op tijd komt om een slap koord overeind te toveren en er, nog één keer, in omhoog te klimmen. En niet te vergeten: De toeschouwers voor wie de tweede hoofdrol is weggelegd.

Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronarichtlijnen houden. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers.

De voorstelling is voor iedereen van 3 jaar en ouder en duurt ongeveer 45 minuten. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,00. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker!

De hele zomer is er iedere zondag een voorstelling om 10:30 uur. Als er veel belangstelling is wordt de voorstelling later op de dag nogmaals gespeeld. Het hele programma is te bekijken via de Facebookpagina van het Openluchttheater033 (www.facebook.com/Openluchttheater033).

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie