Workshop ‘Welke vraag leeft in jou?’ op 25 juni, de Dag van de Levensvragen

3 juni 2021 om 09:49 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 25 juni is het de Dag van de Levensvragen. Op die dag bieden biografisch coaches Dana Ploeger van De Levenswijzer uit Amersfoort en Josien de Vries van 3Consult uit Wijk bij Duurstede een online workshop aan over welke vraag in jou leeft. Via Zoom van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname is kosteloos. 

Ben jij benieuwd naar welke vraag op dit moment vooral belangrijk voor je is, volg dan de speciale online workshop ‘Welke vraag leeft in jou?’ Op de Dag van de Levensvragen op vrijdag 25 juni draait het niet om oplossingen vinden of instant antwoorden krijgen, maar om te onderzoeken wat de kracht is van een vraag die in je leeft. Die je nieuwsgierig maakt en die je in beweging kan brengen. Het is een cadeau aan jezelf om even in alle rust te onderzoeken wat er in jou leeft.

Een vraag die echt over jezelf gaat, geeft inzicht en richting over jouw pad. Misschien is het een vraag over je werk, privéleven of over je eigen ontwikkeling en hoe je te verhouden tot de (wereld)situatie van vandaag de dag.

Ontdek tijdens de workshop wanneer deze vraag in je leven kwam en wat je ermee wilt. Wellicht is het een vraag die zeer actueel is of misschien een zogeheten levensvraag, die je al een lange tijd meedraagt. 

Hoe groot of klein ook: iedere vraag vertelt iets over hoe jij in elkaar zit en wat jij te doen hebt in je leven. Ontdek welk verlangen er achter jouw levensvraag schuilgaat en wat dat vertelt over jouw (levens)pad. Zodat jij weer een stap vooruit kunt maken. Laat je verrassen door de kracht van levensvragen en geef je op voor deze twee uur durende workshop. 

De workshop wordt gegeven door biografisch coaches Josien de Vries van 3Consult en Dana Ploeger van De Levenswijzer. Levensvragen spelen een belangrijke rol in biografisch coaching, waarmee je zicht krijgt op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Beiden zijn lid van de Beroepsorganisatie van Biografiewerk. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. 

Je kunt je aanmelden via info@delevenswijzer.nl. Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Dana Ploeger 06-45320583. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie