Student in gesprek met Wethouder Fatma Koser Kaya van Kunst, Cultuur & Onderwijs
Student in gesprek met Wethouder Fatma Koser Kaya van Kunst, Cultuur & Onderwijs ROC Midden Nederland

Studenten ROC Midden Nederland exposeren in Amersfoortse binnenstad!

2 juni 2021 om 10:51 Lokaal Deel je nieuws

Onze studenten van de opleiding Media & Design laten hun creatieve werk zien in de Amicitia concept store – art deco & more. En helpen zo mee een duurzame invulling te geven aan leegstaande panden in het Amersfoortse centrum. Kom je ook een kijkje nemen? 

In Amersfoort (en andere steden) is de aantrekkelijkheid van het stadscentrum in het geding door een toename van leegstaande panden.  De ondernemersvereniging van de Amersfoortse Binnenstad (OBA) is een project gestart om samen met verschillende partners (onderwijs, kunst & cultuur en verenigingen) een duurzame invulling te geven aan deze leegstaande panden.

Deze partners hebben ideeën aangeleverd om leegstaande winkel- en horecapanden aantrekkelijker te maken met bijvoorbeeld exposities, pop up formules of tijdelijke presentaties. Eigenaren van leegstaande winkel- of horecapanden hebben hun pand en/of etalageruimte tijdelijk beschikbaar gesteld voor dit initiatief. Dat heeft in korte tijd geleid tot de Amicitia concept store – art deco & more die op 1 juni officieel is geopend.

ROC Midden Nederland doen graag mee aan dit initiatief met een creatieve expositie van werk van onze eerstejaarsstudenten Mediavormgeving. Wij zijn trots op hun werk. Bovendien is het waardevol en motiverend voor studenten om hun werk met meer mensen te delen. Bovendien nemen eerstejaarsstudenten van de opleiding Mediamanagement de organisatie op zich én eerstejaarsstudenten Mediaredactie de PR. Wat een mooie samenwerking!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie