Afbeelding
Bombari

Pizzabar Bombari opent haar deuren op de Stationsstraat

31 mei 2021 om 15:30 Zakelijk

AMERSFOORT De Amersfoortse vrienden en ervaren horecaondernemers Hilde Koopmans, Tobias Bosman en Dolf Schoonaard openen op 3 juni een vaste vestiging van Pizza Bombari aan de Stationsstraat in Amersfoort. 

Pizza Bombari maakte als foodtruck al furore op festivals en kaapte vorig jaar de Inspiratieboot in de Eemhaven. Door haar unieke locatie, precies tussen het centrum en Station Amersfoort Centraal in, moet Bombari de perfecte ontmoetingsplek zijn. De pizzabar is de verbinding tussen de stadsbewoners en treinreizigers uit het hele land. ,,Het wordt een gezellige pizzabar met meer dan ‘alleen’ goed, eerlijk eten en drinken. We serveren een beleving en schenken inspiratie, naast de beste pizza van Amersfoort”, belooft mede-eigenaar Schoonaard.

Opvallende meubels en felle kleuren moeten een unieke sfeer creëren: geen hoekje is hetzelfde. Neerploffen kan in een klassieke treinbank, ouderwetse bioscoopstoel of iconische schoolstoeltjes die meenemen naar vervlogen tijden. De houtoven loeit van 12.00 tot 22.00. Kunstenaars krijgen de ruimte om de muur in de tuin gebruiken als canvas.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie