Voorkant boek
Voorkant boek Linda Bouritius

Veganrevolutie.nl lanceert derde boek: Vegan Familie!

21 mei 2021 om 15:30 Lokaal Deel je nieuws

125 aantrekkelijke, herkenbare en kindvriendelijke plantaardige recepten. Plus 25 pagina’s hapklare antwoorden op logische vragen over de stap naar een vegan lifestyle voor gezinnen met kleine (en grote) kinderen

In Vegan Familie geven auteurs Maik en Jessica Süter antwoord op belangrijke vragen: Is vegan wel geschikt voor kinderen? Hoe zit het met tekorten? Waarom eigenlijk vegan, in plaats van vegetarisch? Hoe ga ik om met sceptische familie en vrienden?

Alle feiten die pleiten voor een plantaardige lifestyle komen aan bod. De kennis is én wetenschappelijk onderbouwd én gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de auteurs met de plantaardige opvoeding van hun eigen jonge kinderen. De informatiedichtheid is hoog, de toon licht, aanstekelijk en begripvol. Dit deel van Vegan Familie kwam tot stand in samenwerking met huis- en leefstijlarts Walter Bouwmans en diëtist en wetenschappelijk onderzoeker Wendy Walrabenstein.

Amersfoorters, Maik en Jessica Süter zijn de oprichters van Veganrevolutie.nl. Met dit platform, maar ook met hun kookboeken, kookvideo’s, online coaching, blog en nieuwsbrieven, willen ze zoveel mogelijk mensen inspireren om een plantaardig(er) leven te leiden. Want dat leidt tot gezonde, gelukkige mensen, gelukkige dieren en een leefbaar klimaat en daar kan weinig tegenop. Zelf maakten Maik en Jessica de overstap naar de plantaardige leefstijl in 2015.

Inmiddels zijn ze de trotse ouders van twee kerngezonde kinderen: Maas en Noor, die honderd procent veganistisch opgroeien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie