De Sint-Joriskerk
De Sint-Joriskerk Roëlle de Bruin

Sint-Joriskerk mag weer open met toeristische zomeropenstelling 2021!

19 mei 2021 om 12:30 Lokaal Deel je nieuws

De Sint-Joriskerk brengt van 26 mei tot en met 16 oktober 2021 een ode aan het landschap! Na een tijd wachten op het startsein mag onze culturele- en toeristische zomeropenstelling van start.

We organiseren tijdens de zomer diverse exposities en het is mogelijk om de kerk te bezichtigen. In totaal komen er vier exposities aan bod. Deze exposities brengen allemaal hun eigen ode aan het landschap. Titels van de exposities zijn: “Ode aan de schepping”, “Paradijs”, “De natuur” en “See Beyond”. Kunststijlen en -technieken variëren.

De eerste expositie – ‘Ode aan de Schepping’, is het thema van de expositie van Margreet Pels Rijcken en Heleen van Trigt. In de geëxposeerde werken wordt op verschillende manieren aandacht besteed aan de schoonheid en gevarieerdheid van de Schepping. Deze expositie loopt van 26 mei t/m 12 juni 2021.

De tweede expositie – ‘Paradijs’, wordt gehouden door Galerie Absoluut. De kunstenaars van Galerie Absoluut zijn op zoek gegaan naar hun persoonlijke invulling en beleving van Paradijs. Volledig los van, soms juist voortbordurend op, de aloude betekenissen. De expositie Paradijs volgt deze zoektocht, maar of het ultieme antwoord wordt gegeven? Kom, kijk en verwonder! Deze expositie loopt van 15 juni t/m 24 juli.

Komt u ook eens binnenkijken?

Open: Van woensdag 26 mei t/m zaterdag 16 oktober 2021
Expositie Ode aan de Schepping: van woensdag 26 mei t/m zaterdag 12 juni 2021
Expositie Paradijs: van dinsdag 15 juni t/m zaterdag 24 juli 2021
Tijden: dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur
Kosten: €2. Bij elke entree ontvangt u een folder met uitleg. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Bezoek onze website voor de meest actuele informatie (https://joriskerkamersfoort.nl/exposities).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie