Hoera! De Bibliotheken openen 20 mei de deuren

18 mei 2021 om 16:07 Sport Deel je nieuws

We hebben er lang op gewacht, maar de vestigingen van de Bibliotheek Eemland openen 20 mei weer de deuren. Bezoekers kunnen naar de bibliotheken in Amersfoort, Achterveld, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg komen voor het uitzoeken van materialen en voor het reserveren van een werkplek. Natuurlijk blijven de corona-regels wel gewoon geldig.

Wat is er vanaf 20 mei allemaal mogelijk?

Naast dat er materialen geleend kunnen worden, kunnen bezoekers vanaf 20 mei weer werken en studeren in de bibliotheek. Hiervoor moet wel worden gereserveerd via de website. Reserveren kan vanaf 19 mei. Ook kunnen bezoekers naar de bibliotheek komen om te printen, scannen of te kopiëren. Tot in ieder geval 31 mei zijn er nog geen activiteiten in de Bibliotheek

Corona-regels

Houd altijd 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten de bibliotheek. 

Het dragen van een mondkapje is verplicht in de bibliotheek

Kom bij voorkeur alleen. Kinderen tot 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. 

Het gebruik van een winkelmandje is verplicht. Zijn deze op, dan moet je even wachten. 

Kom niet naar de bibliotheek als je verkoudheidsklachten of verhoging hebt of als iemand uit je huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.  

De toiletten in de vestigingen kunnen gebruikt worden.  

Schud geen handen. 

Volg de aanwijzingen van het personeel goed op.

De afgelopen tijd waren de vestigingen van de Bibliotheek Eemland open als Afhaalbibliotheek. Hier is massaal gebruik van gemaakt. Met deze dienstverlening hebben we ruim 17.000 klanten blij kunnen maken die 175.000 fysieke materialen hebben geleend. Daarnaast hebben 4.000 klanten gebruik gemaakt van de Online Bibliotheek.

Actuele openingstijden van de bibliotheek zijn te vinden op www.bibliotheekeemland.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie