Originele button dauwtrappen
Originele button dauwtrappen Mariska Jacobi

Primeur: Dauwtrappen bij W.V. Eemland op Hemelvaartsdag

6 mei 2021 om 17:13 Sport Deel je nieuws

Verschillende initiatieven op het gebied van fietsen zijn afgelopen tijd bij elkaar gekomen om de krachten te bundelen. Doel is om met elkaar een verscheidenheid aan activiteiten voor diverse doelgroepen te ontwikkelen.
Waar anders dan bij W.V. Eemland, op dé wielerbaan van Amersfoort, zijn de eerste stappen gezet om met elkaar een mooi fietsprogramma te ontwikkelen.
Het eerste wapenfeit van dit collectief is Dauwtrappen op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei.

Er zijn drie routes door de organisatie uitgestippeld, namelijk 10, 20 en 40 kilometer dwars door de natuur. Voor de liefhebbers staan er langs de route borden met leuke opdrachten.
De start en finish is bij Wielervereniging Eemland. Hier is voor de deelnemers ook de gelegenheid om een kopje koffie/thee te drinken. De kosten bedragen 2,50 per persoon en dit is inclusief consumptie.

De start is tussen 7.00 en 9.00 uur. Je kunt uit verschillende tijdsblokken kiezen. Vanwege de corona maatregelen mag je samen fietsen met jouw eigen gezin/ huishouden, of maximaal in groepjes van vier personen.

Aanmelden voor Dauwtrappen is verplicht. Dit kun je doen tot en met dinsdag 11 mei via deze link:


https://inschrijven.nl/form/2021051351179-nl

Dauwtrappen is een initiatief van WV Eemland, Doortrappen, Fiets033, ABC Amersfoort, Jan Boerenfluitjes Route, Buurtsportcoach Amersfoort en SRO.
Meer informatie: Sonny Brons, sbrons@sro.nl, 06-34941674

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie