Aan het roer van de cafetaria en broodjeszaak staat het ondernemersechtpaar Cunlong en Abigail.
Aan het roer van de cafetaria en broodjeszaak staat het ondernemersechtpaar Cunlong en Abigail. Foto: DAISY
Ondernemer in beeld

Nieuw in Emiclaer: Kwalitaria Délifrance Emiclaer

6 mei 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Winkelcentrum Emiclaer is een bestemming voor lekker eten rijker. Sinds een paar dagen is Kwalitaria Délifrance Emiclaer geopend. Aan het roer van de cafetaria en broodjeszaak staat het ondernemersechtpaar Cunlong en Abigail (,,zeg maar Cun en Abby”). De winkel, voorheen bekend als Brasserie Emiclaer, is in de afgelopen maanden volledig verbouwd naar Kwalitaria en Délifrance stijl. ,,Vanbinnen is de zaak niet meer te herkennen, maar de gezelligheid is nog altijd hetzelfde”, aldus de jonge ondernemers.

,,We weten dat dit voor veel mensen dé plek was om samen te komen, dus we vinden het belangrijk dat de sfeer als vanouds blijft.” Wie de geheel vernieuwde zaak binnenloopt, ziet dat dat goed gelukt is. De winkel kenmerkt zich door een moderne inrichting met veel groene en industriële details. ,,Het is echt een plek geworden waar je gezellig kunt zitten”, vertellen de ondernemers trots over het eindresultaat. Ook aan lekker eten zal het de gasten niet ontbreken. ,,We vertegenwoordigen twee mooie merken met heerlijke gerechten. De belegde broodjes van Délifrance zijn perfect voor het lunchmoment. Bij Kwalitaria kun je terecht voor heerlijke burgers, maaltijden, friet, snacks en salades. Kortom, er is voor elk wat wils. Maar ook voor alleen een kopje koffie ben je van harte welkom.”

(H)EERLIJKE GERECHTEN Cun en Abby geloven sterk in de kwaliteit die Kwalitaria en Délifrance biedt. ,,We staan voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we ze met verse toppings en we serveren ze op een biologisch broodje. Ook het brood van Délifrance wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dat proef je!” De absolute aanrader? ,,Dat is toch wel The Bull, onze sappige MRIJ-burger met Beemster kaas, bacon, rode ui en BBQ-saus.”

We staan voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid

HET GEMAK VAN BEZORGEN Amersfoort is voor de ondernemers geen onbekend terrein. Ze runnen al een aantal jaar een Kwalitaria Délifrance vestiging in Vathorst. ,,We zijn blij dat we nu een nog groter deel van Amersfoort kunnen verblijden met onze gerechten.” De nieuwe zaak is alle dagen van de week geopend, maar biedt ook het gemak van thuisbezorgen. ,,Maaltijdbezorging is in de afgelopen periode enorm gestegen, dus we waren er al snel over uit dat een bezorgservice onmisbaar is.”

OPENINGSACTIES Vanwege alle coronamaatregelen is een groot openingsfeest helaas niet mogelijk. Toch laten de ondernemers de opening niet onopgemerkt voorbij gaan. ,,We hebben verschillende openingsacties in petto. Zo maak je onder andere kans op een maand lang gratis friet! Op onze website en sociale mediakanalen kan iedereen op de hoogte blijven van onze acties.” Eén ding is duidelijk: aan enthousiasme ontbreekt het dit ondernemersechtpaar niet. ,,We hebben er ontzettend veel zin in en hopen alle buurtbewoners snel te ontmoeten!”

Kwalitaria Délifrance Emiclaer
Emiclaerhof 24
3823 EM Amersfoort
033-4563149
kwalitaria.nl/emiclaer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie