Eén van de activiteiten van Switch Hooglanderveen.
Eén van de activiteiten van Switch Hooglanderveen. Volleybalvereniging Switch Hooglanderveen

Volleybalvereniging Switch: ‘We hebben behoefte aan duidelijkheid’

4 mei 2021 om 09:44 Volleybal

AMERSFOORT Volleybalvereniging Switch Hooglanderveen maakt zich zorgen over de toekomst van haar vereniging. Dat zegt de vereniging in een persbericht. De club zegt al jaren te praten met sportvastgoedbeheerder SRO en gemeente Amersfoort over duurzame huisvestingsoplossing. Switch hoopte dit voorjaar op goed nieuws met de komst van een nieuw te bouwen sportzaal in de Laakse Tuinen, maar met het vertrek van wethouder Buijtelaar vreest de club mogelijk buiten de boot te vallen.

De architect van de nieuwe sportzaal gaat volgens Switch in augustus aan de slag met het ontwerp van de nieuwe sportzaal, alleen de volleybalvereniging heeft nog geen toestemming van de gemeente om van de zaal gebruik te maken. ,,De gemeente Amersfoort stelt zich al enige tijd op het standpunt dat voordat er een beslissing kan worden genomen, eerst het sportvastgoed onderzoek afgerond moet worden. Dit onderzoek zou vorig jaar al plaatsvinden, maar de uitkomsten hiervan stonden nu gepland voor april/mei’’, aldus Switch. 

De volleybalvereniging roept daarom de gemeenteraad van Amersfoort op er bij het college op aan te dringen de huisvestingsproblematiek nu met ,,hoge urgentie te behandelen’’ om geen kansen voor de toekomst te missen. ,,We hebben behoefte aan duidelijkheid.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie