Afbeelding
Rinus van Denderen

Jeroen Cavalje nieuwe coach van waterpoloërs ZPC Amersfoort

19 april 2021 om 12:58 Waterpolo

AMERSFOORT Jeroen Cavalje is de nieuwe coach ZPC Amersfoort. Hij neemt daar het stokje over van interim-coach Mathijs Lucas.

,,Ik ben benaderd om het tot het einde van het seizoen over te nemen”, spreekt Cavalje tegen RTV Utrecht. ,,Het is vooralsnog voor de komende zes weken. Ik zie wel de uitdaging, maar ik heb thuis ook nog een gezin. Het is geen werk maar een hobby. Ik moet dus nog even kijken of ik dat ga redden”, verklaart Cavalje.

POSITIEF VERRAST Over zijn nieuwe ploeg is hij zeer te spreken: ,,Er zit veel rek in deze ploeg, het is een mooie mix van jong en oud. Het was een verademing om ook weer een wedstrijd te kunnen bekijken. Ze hebben mij positief verrast, qua spel en fitheid.”

Vorige week werd Gianluca Sattolo aan de kant gezet door het bestuur van ZPC Amersfoort. ,,Ik heb daar heel weinig van meegekregen, dat komt ook door de coronabubbel. Ik ben vereerd dat ik nu gevraagd ben.”

HOOP De hoop bij ZPC Amersfoort is voor een verrassing zorgen in de play-offs. ,,Het zijn jonge ambitieuze jongens die nog genoeg moeten leren. Als ik zie hoe ze vandaag Het Ravijn wegspelen, dan kunnen ze heel veel ploegen hebben in de eredivisie.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie