Vergaderingen, feesten, bruiloften, buffetten, private dining, condoleances of salsa-events, alles is bespreekbaar bij Houtrust.
Vergaderingen, feesten, bruiloften, buffetten, private dining, condoleances of salsa-events, alles is bespreekbaar bij Houtrust. Houtrust
Ondernemer in beeld

Houtrust focust voortaan op groepen

17 april 2021 om 10:15 Zakelijk

AMERSFOORT In 2019 kondigde Wim Tomassen (64) van Houtrust aan zich te beraden over zijn pensioen. Inmiddels ontwikkelt Bouwonderneming Schoonderbeek verdergaande plannen voor realisatie van woningbouw op de locatie aan de Heideweg in Hooglanderveen.

Maar tot het moment dat de eerste schop de grond in gaat, wil Tomassen niets liever doen dan gasten blijven verwelkomen, al besloot hij wel zijn restaurant een andere functie te geven.

HEROPENING Corona maakte duidelijk dat de toegevoegde waarde van Houtrust vooral ligt in capaciteit. Met in achtneming van de 1,5 meter en overige coronamaatregelen huisvestte Houtrust scholings- en trainingsactiviteiten en kregen ook andere samenkomsten alle ruimte. Vanuit de verwachting dat veel uitgestelde feestjes ingehaald gaan worden, bereidde Houtrust de inrichting van zalen, restaurant en (deels overdekte) terrassen voor op de heropening van de horeca met extra ruimte, licht, naturel kleuren en materialen.

Houtrust focust de komende jaren, dus ook in het restaurant, volledig op gastvrijheid voor groepen

BESPREEKBAAR Vergaderingen, feesten, bruiloften, buffetten, private dining, condoleances of salsa-events, alles is bespreekbaar, getuige het uitgebreide aanbod op de vernieuwde website. Wie nu alvast een datum op het oog heeft, doet er verstandig aan op tijd te informeren naar de mogelijkheden.

MARATHON Hard werken en hardlopen zijn twee grote passies van Tomassen. Door deelname aan diverse marathons tikte hij meermaals de magische 42 aan. Uitgerekend 42 jaar na opening van zijn bedrijf, besloot hij te stoppen met de restaurantfunctie. Met het oog op een run naar zaalruimte gaat de focus in Houtrust de komende jaren, dus ook in het restaurant, volledig op gastvrijheid voor groepen.

Houtrust
Heideweg 23
033 - 257 18 65
info@houtrust.com
www.houtrust.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie