Martin Meijer: ,,Ik neem graag de tijd om gedegen en hoogwaardig advies uit te werken.”
Martin Meijer: ,,Ik neem graag de tijd om gedegen en hoogwaardig advies uit te werken.” Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Martin Meijer levert onafhankelijk financieel advies

25 maart 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Je start met een koopwoning of kiest voor een ander huis. Ingrijpende beslissingen waarbij je duidelijkheid over je financiële situatie nodig hebt. Martin Meijer kan je die duidelijk, met zijn meer dan twintig jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen, geven.

Jarenlang leidde Martin Meijer collega’s op tot financieel adviseur nadat hij dit vak lange tijd zelf beoefende. Met zijn schat aan ervaring en expertise in complexe vraagstukken kon hij zijn kennis overdragen. Nu hij ruim een jaar voor zichzelf werkt merkt hij pas hoeveel hij in die tijd het contact met de klant heeft gemist. „Ik vind het waanzinnig leuk dat ik nu weer bij mensen thuis kom. Ik neem graag de tijd om gedegen en hoogwaardig advies uit te werken.”

WAT ALS Meijer heeft niet alleen veel ervaring maar wist ook goed hoe hij de basis van zijn adviesbureau moest leggen. „Ik heb mij vooraf voorgenomen dat ik volledig onafhankelijk advies wil geven. Daarom werk ik met vijfendertig aanbieders van financiële diensten en kan dus in detail en op maat werken. Dat begint bij de vraag ‘Wie zit er tegenover mij?’ want iedereen en iedere situatie is anders.”

Jarenlang leidde Martin Meijer collega’s op tot financieel adviseur nadat hij dit vak lange tijd zelf beoefende

Het, voornamelijk, hypotheekadvies wordt door Meijer met kennis van zaken uitgewerkt. Of het nu gaat om het financieren van een nieuwe woning, oversluiten van een bestaande hypotheek, verbouwen of verduurzamen, het is allemaal mogelijk. „Belangrijk is ook ‘Wat als,’ want daar moet je voor de toekomst goed zicht op hebben. Welke situaties je in terecht kan komen. Een overlijdensverzekering is bijna standaard in een hypotheek maar ik kijk verder. Past alles ook als je langdurig ziek wordt of je pensioen in zicht komt?”

BACK OFFICE „Voor de verwerking naar geldverstrekkers koop ik de back office kracht in van HypotheekCompany. Daarmee weet de klant zich verzekerd van continuïteit.” Omdat er in een financieel plaatje nogal wat verschil kan zijn, legt Meijer altijd meerdere opties voor. „Ik denk niet dat er in de meeste gevallen maar één passend advies is. Er is zoveel mogelijk.”

Ik heb liever wat minder klanten die honderd procent tevreden zijn dan dat het haastwerk wordt

Meijer treft soms moeilijke situaties. „Dan zitten mensen echt in de zorgen. Bijvoorbeeld bij een scheiding. Maar oorzaken kunnen divers zijn. Goed inventariseren is daarom belangrijk. Ik heb liever wat minder klanten die honderd procent tevreden zijn dan dat het haastwerk wordt. Financiële producten vragen om helderheid. Je moet niet alleen goed luisteren naar je klant, ik wil ook echt dat de klant het snapt. Een duidelijk advies in begrijpelijke taal.”

Naast veel ervaring heeft Meijer vanzelfsprekend zijn diploma’s en wordt zijn kennis geborgd omdat hij valt onder de Autoriteit Financiële Markten.

Martin Meijer Financieel Advies
Schoklandstraat 61
3826 CK Amersfoort
www.hypotheekamersfoort.nl
Tel. 06-83169986

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie