,,Het werk bij particulieren vinden we het leukst.”
,,Het werk bij particulieren vinden we het leukst.” Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

PVC Vloeren Amersfoort: nieuw, maar toch al een brok aan ervaring

26 maart 2021 om 09:50 Zakelijk

AMERSFOORT Het ruikt nieuw, het oogt nieuw en het is niet nieuw. Samen hebben vader en zoon zelfs al 69 jaar ervaring als stoffeerders. Het werd hoog tijd dat je bij PVC Vloeren Amersfoort in de winkel kon komen kijken.

Arnoud J Spaaij

„Ik wilde graag het complete plaatje bieden,” zegt eigenaar Stephan van ‘t Hazeveld. „We kwamen altijd bij de klanten thuis om alle mogelijkheden te laten zien. Dat is haast ondoenlijk.” Met deze winkel lukt dat wel.
Per 6 april worden de deuren geopend. Van ‘t Hazeveld wil graag zelf blijven stofferen. Vader Henk blijft in de winkel, want in september gloort het pensioen: „Zo kan ik toch wat blijven doen.”

We hebben al veel grote projecten gedaan. Zoals tv-studio’s van nationale televisiestations

Samen hebben ze enorm veel ervaring en vakmanschap. „Stephan heeft altijd bij mij gewerkt maar wel alle opleidingen gedaan. Stephan ging naar de stoffeerdersvakschool,” zegt Henk en met lichte pretogen: „En ik heb hem het mooie vak geleerd.”

Stephan: „Zeker een mooi vak. We hebben al veel grote projecten gedaan. We stofferen Proef Amersfoort, maar ook TV-studio’s van nationale televisiestations.”
Negentig procent van de vloeren is PVC. „Daarna komt vinyl en de rest. Voor gordijnen werken we samen met Eduard Legrand in Maarn. Hij heeft een eigen gordijnlabel. Met alle gerenommeerde merken hebben ook de prijstechnisch interessante vloeren.”

PVC Vloeren Amersfoort
Bisschopsweg 136
3817 BX Amersfoort
Tel. 06-41520332
www.pvcvloerenamersfoort.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie