Logeerhuis Buitenhof doet mee aan NL Doet

21 maart 2021 om 11:10 Lokaal Deel je nieuws

Door Corona hebben wij in 2020 de kinderen van het logeerhuis de Buitenhof in Amersfoort veel minder uitjes kunnen geven dan wij hadden willen doen. Het idee om de tuin op te knappen werd geboren, zodat zij daar meer van konden gaan genieten. Wij hebben ons aangemeld bij NL Doet en door het enthousiasme van de begeleiders die bij het logeerhuis werken, kwamen er ook bedrijven die ons wilde helpen.

Van der Pol Bouw en Wonen heeft ons geholpen met het sponsoren van een groot deel van de bouwmaterialen voor een mooie overkapping, zodat de kinderen een mooie plek krijgen om droog te zitten in de tuin.

Den Dulk en partners uit Baarn was na het verhaal over ons idee ook enthousiast en heeft ons een gulle gift gegeven zodat de gehele overkapping kosteloos gebouwd kan worden.

Met een aantal vrijwilligers gaan wij op 28 mei dan werkelijk onze droom realiseren. Corona zal dan nog niet klaar zijn, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat wij dit kunnen doen, met alle geldende regels die er op dat moment zijn.

Via deze weg willen wij alle vrijwilligers, NL Doet, Van de Pol Bouw en Wonen en Den Dulk en partners super bedanken voor hun bijdrage!

Namens alle medewerkers van het logeerhuis De Buitenhof

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie