Marcel den Hartog is op zoek naar een nieuwe collega.
Marcel den Hartog is op zoek naar een nieuwe collega. Arnoud van der Pol
ADVERTORIAL

De Klussenier is nooit zonder werk

4 maart 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT De Klussenier Marcel den Hartog is een begrip in Amersfoort en omgeving. Den Hartog is in 2008 met zijn eigen klusbedrijf gestart. Hij staat klaar voor al uw grote- en kleine verbouwingen in en rondom uw huis of bedrijf.

Den Hartog heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van het vertrouwde en sterke merk De Klussenier. ,,Een bewuste en goede keuze want ik heb sinds mijn start nog nooit zonder werk gezeten.
Ik kan het iedereen met twee rechterhanden en een gezond verstand aanraden om voor jezelf te beginnen als Klussenier”, vertelt Den Hartog. ,,Sterker nog, ik zou niets liever willen dan nog een ‘collega’ Klussenier in mijn omgeving. Nu moet ik te veel ‘nee’ verkopen. En dat is zonde van al die klanten.”

PASSIE VOOR HET KLUSSEN ,,Na vele jaren voor een werkgever te hebben gewerkt begon het steeds meer te kriebelen om voor mezelf te beginnen”, vertelt hij.

,,Met mijn handen werken deed ik al van jongs af aan. Van oorsprong ben ik hovenier, maar ik ging steeds meer op de zaterdag verbouwingen en onderhoudsklussen erbij doen voor familie, vrienden en bekenden. Ik merkte dat mijn passie voor het klussen de overhand begon te krijgen en ik wilde het liefst elke dag wel het ‘zaterdaggevoel’.”

VEILIG GEVOEL ,,Ik ging me steeds meer verdiepen in het klussen om meer professionele vakkennis op te doen. Uiteindelijk heb ik besloten om voor mezelf te gaan beginnen. Daarbij liep ik tegen een aantal praktische zaken aan zoals de behoefte aan een goed offertesysteem, efficiënt boekhouden en goede marketing. Je wilt en moet wel een goed belegde boterham kunnen verdienen. Ik kwam in contact met De Klussenier en ontdekte dat zij me dat konden bieden om mij een veilig gevoel te geven om eigen baas te worden.”

Een Klussenier heeft precies wat ik nodig had

VOOR JEZELF BEGINNEN ,,Voor mijn start als Klussenier ben ik een paar dagen mee gaan werken met een ervaren Klussenier en heb hem alles gevraagd wat ik wilde weten. Ik merkte in die gesprekken dat een Klussenier precies dat heeft wat ik nodig had. Zij kunnen leunen op een organisatie met een sterk merk en die hun goed adviseert in hun bedrijfsvoering.”

MEER INFORMATIE Wil jij ook voor jezelf beginnen of heb je al je eigen klusbedrijf en wil je meer verdienen? Dan wil Marcel den Hartog jou graag als collega. Bel hem gerust om hierover te praten.

Marcel den Hartog is bereikbaar op telefoonnummer: 06 2391 5009 of op 033 889 02 01 en via zijn e-mailadres: m.denhartog@klussenier.nl. Of kijk voor meer informatie op: www.starteigenklusbedrijf.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie