Robin Laamers (2e van links) geflankeerd door personeel van Domino's Emiclaer.
Robin Laamers (2e van links) geflankeerd door personeel van Domino's Emiclaer. Maureen van Goethem
advertorial

Domino’s Emiclaer is geopend

18 februari 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT De van oorsprong Amerikaanse keten met ruim driehonderd vestigingen in ons land, heeft afgelopen vrijdag een nieuw filiaal geopend aan de Laan naar Emiclaer. Dit is de derde vestiging in Amersfoort.

Maureen van Goethem

Een nieuw filiaal op een nieuwe plek, dat betekent dat er nog sneller een pizza in huis is. Naast de vestigingen op het Julianaplein en in Vathorst wordt door de opening in Kattenbroek het gebied waarin bezorgd wordt verkleind. Hierdoor wordt de pizza razendsnel thuisbezorgd.

PROEFDRAAIEN Sinds de aankondiging begin januari is er een ruime maand voorbijgegaan waarin het pand flink verbouwd kon worden en werkzoekenden zich konden aanmelden: er werken nu meer dan dertig mensen. Afgelopen vrijdag 12 februari was het zover, het proefdraaien in het nieuwe filiaal kon beginnen. Voor iedereen die een kijkje wil nemen is er welkome aandacht, mits de maatregelen goed nageleefd kunnen worden. Manager Robin Laamers is het gezicht. ,,In deze tijd is het natuurlijk altijd spannend om een nieuw filiaal te openen. Maar ik ben ervan overtuigd dat Domino’s Emiclaer perfect past in Amersfoort. Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de opening’’, vertelt hij enthousiast.

Kip stond al langer op het menu als één van de bijgerechten, maar wordt nu ook geleverd als hoofdgerecht

KIP BUCKET Was Domino’s eerder dé plek om alleen pizza’s te bestellen, je vindt er nu ook een andere lekkernij op het menu van de fastfoodketen. Sinds 1 februari staat de DCC (domino’s crunchy chicken), hele stukken kip in een krokant jasje, op het menu. Er zijn drie verschillende kipbuckets en kipmeals verkrijgbaar, ‘Boneless Bucket’, ‘Boneless Bucket Large’ en ‘Mix Bucket’. Kip stond al langer op het menu als één van de bijgerechten, maar wordt nu dus ook geleverd als hoofdgerecht. Of je nu voor pizza of de kip ‘bucket’ gaat, vanaf nu kun je beide bestellen en ophalen of thuis laten bezorgen.

CONTACTLOOS De impact van corona valt voor Domino’s mee, want zij zijn als formule volledig gericht op afhalen en bezorgen. ,,Zolang de avondklok duurt zijn wij geopend tot 20.15 uur voor afhalen. Voor bezorgen (op de e-bike) blijft Domino’s gewoon open volgens de reguliere openingstijden tot 22.00 uur.’’ Alles gebeurt contactloos, zowel tijdens het ophalen als bezorgen. Gasten worden gevraagd om via de website te bestellen, waar ze met iDeal moeten betalen.

Vanwege de opening hebben alle filialen in Amersfoort een leuke actie

ACTIEWEEK Vanwege de opening volgt er voor klanten na het proefdraaien, van 22 tot en met 28 februari, een leuke actie, die voor alle filialen in Amersfoort geldt. Het is een aantrekkelijke actie om nieuwe klanten met Domino’s kennis te laten maken: Elke tweede pizza gratis bij bezorgen én afhalen.

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties? Like de gezamenlijke Facebookpagina van Domino’s Amersfoort: www.facebook.com/DominosAmersfoort.

Domino’s Emiclaer
Laan naar Emiclaer 85
Amersfoort
www.dominos.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie