Bij Autohopper huur je altijd voor dezelfde prijs.
Bij Autohopper huur je altijd voor dezelfde prijs. Autohopper Amersfoort/Jos Willemsen

No nonsense verhuur bij Autohopper: ‘Oplossingen van een minuut tot twee jaar’

14 februari 2021 om 13:16 Zakelijk

AMERSFOORT Nabij het centrum en het treinstation, goed bereikbaar voor bedrijven en duidelijkheid over de prijzen. Dat in combinatie met de service die gepaard gaat met een glimlach. Zo is Ben Zandvliet 1 januari gestart met Autohopper Amersfoort, een no nonsense autoverhuur.

Na enkele jaren ervaring in de autoverhuur-branche, bood Autohopper Ben Zandvliet de kans om te beginnen in Amersfoort met zijn eigen autoverhuurbedrijf. Zandvliet: „Ik heb bij verschillende autoverhuurbedrijven gewerkt, in Amersfoort en ook in de regio. En hoewel er voldoende aanbod is op het gebied van autoverhuur en shortlease, is er zeker nog ruimte voor een echt no nonsense bedrijf als Autohopper.” Die ruimte zoekt Autohopper vooral in de de lokale aanwezigheid. „Autohopper heeft eraan gewerkt om het autoverhuurbedrijf te worden met de meeste vestigingen en was daarmee gericht op de particulier. Veelal zitten deze vestigingen als shop in een shop bij een garagebedrijf of schadebedrijf in. „Nu met nog meer zelfstandige vestigingen richten we ons ook op de corporate markt”, legt Zandvliet uit.

Je ziet duidelijk een verschuiving, van bezit naar gebruik

THUISWERKERS De ontwikkelingen in de automarkt bieden steeds meer mogelijkheden aan verhuurbedrijven. „Dat klopt”, zegt Ben. ,,Je ziet duidelijk een verschuiving. Van bezit naar gebruik.” Ook voor bedrijven wordt dat, juist in deze tijd waarbij steeds meer mensen thuiswerken, belangrijk. Autohopper kan voor een werknemer gemakkelijk een auto enkele keren per maand beschikbaar hebben. En zo hoeft men voor het woon-werkverkeer zelf geen auto aan te houden.
„Je kunt het een beetje zien als twee bedrijven binnen Autohopper Amersfoort. We zijn er voor particulieren maar ook voor bedrijven. We bieden de gewone verhuur, voor een dag maar ook voor een maand. Eigenlijk bieden we een oplossing voor als je een auto wilt voor een minuut of tot twee jaar. We hebben dan ook short lease. Lease sluit je bij ons natuurlijk ook af voor een periode maar je kan iedere dag per maand opzeggen.”

We willen graag in deze mooie keistad een kei van een bedrijf neerzetten en de lokale markt ondersteunen

DUIDELIJKHEID En wat Autohopper ook onderscheidt is duidelijk over de prijs. „Die is bij ons altijd hetzelfde, onafhankelijk of je bijvoorbeeld een bakwagen huurt door de week of in het weekeinde.”
No nonsense is echt het credo bij Autohopper. „We doen geen kleine lettertjes en we spreken je gewoon direct aan”, legt Ben uit. ,,We zijn ook een echte lokale Amersfoortse onderneming voor de lokale markt. Dat geeft ons de mogelijkheid als je een auto huurt die gewoon voor je deur af te leveren. In de stad of in de directe omgeving.”

Ben gaat dagelijks op de fiets naar zijn bedrijf op de Isselt. Met zijn startup voelt zich echt betrokken bij de stad. „We willen graag in deze mooie keistad een kei van een bedrijf neerzetten en de lokale markt ondersteunen.”

Autohopper Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 61
3812 PK Amersfoort
033 720 01 68

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie