Heerlijke salades die vers worden bereid.
Heerlijke salades die vers worden bereid. Arnoud J Spaaij
advertorial

JEFF’s opent eetwinkel: ‘Telkens wat nieuws om mee te gaan met de tijd’

11 februari 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Anna Tan heeft talloze ideeën over lekker eten. „Ik ben altijd met eten bezig en probeer telkens weer wat nieuws om mee te gaan met de tijd”, zegt ze. Niet zo verwonderlijk dat je daarom nu ook in de eetwinkel van JEFF’s lekkere gerechten kan kopen.

Inmiddels toont een ruime vitrine bij de ingang van het restaurant de lekkerste salades. „Ik kan niet wachten tot we weer open gaan maar tot die tijd is het prachtig dat we onze gerechten van JEFF’s toch kunnen leveren voor thuis. Wij zorgen voor de kwaliteit en duidelijke instructies en dan kan je thuis eenvoudig je hoofdgerecht maken terwijl je ondertussen geniet van je voorgerecht.” 

JEFF’s biedt onder andere driegangenvis- vlees- en veganmenu’s, altijd inclusief brood en boter, die kunnen worden bezorgd of die je zelf kan afhalen. „We deden dat vorig jaar al gelijk in maart”, legt Anna Tan, eigenaresse van JEFF’s uit. „En we hadden gelijk veel belangstelling. Dat zoemde door de stad toen.”

Voor Valentijn hebben we de goed gevulde valentijnboxDe menu’s passen bij wat mensen vragen. „We hebben inmiddels een online-winkel zodat mensen gemakkelijk kunnen bestellen. We leveren heel compleet zodat je echt de ervaring hebt van uit eten bij je thuis. Voor sommige mensen zijn dat langzaam gegaarde gerechten, voor anderen die wat sneller klaar willen zijn, hebben we ook mogelijkheden. En voor Valentijn hebben we de goed gevulde valentijnbox.”

VEGAN Anna werkt echter constant aan de beleving van haar restaurant ook al moet dat bij mensen thuis worden gebracht. „Ik ben altijd bezig met nieuwe menu’s, vooral de veganistische keuken is voor mij een uitdaging. Ik wil mensen op verschillende manieren inspireren om lekker gezond te eten.”

Vanaf 2019 is JEFF’s actief om deze keuken te integreren in het restaurant waar ook vlees en vis wordt bereid maar dat mag elkaar niet bijten vindt Anna. Afgelopen Kerst was 25 procent vegan van de bestelde Kerstboxen. „Een leuke bijkomstigheid is dat mijn team, echte carnivoren, hierdoor steeds meer uit zichzelf heel gezond personeelseten bereidt.”

Ik wil mensen op verschillende manieren inspireren om lekker gezond te eten

TO GO De prachtige locatie van JEFF’s, aan de Arnhemseweg precies in de loop naar het centrum, bracht Anna op een heel ander origineel idee. „Ik zag zoveel mensen even bij de supermarkt een salade halen en dacht , dat zijn gerechten die mensen bij ons ook zo lekker vinden’, en dus bieden we nu vanuit de vitrine dagelijks verse gerechten om af te halen. Ze zijn er in verschillende groottes al vanaf vier euro vijftig.” Het aanbod van salades wordt wekelijks vernieuwd, maar altijd met een vegan basis waar je, indien gewenst, je eigen favoriete topping aan kan toevoegen.
Naast het vers aanbod biedt de winkel ook to go producten zoals koffie, satéh, cheesecakes en de soep van de dag. Ook mooie wijnen, lokale bieren, de mooiste olijfolie, pastasoorten en cadeauartikelen zijn bij ons verkrijgbaar.

JEFF’s Food & Drinks
Arnhemseweg 30
3817 CH Amersfoort
033 479 59 63
www.jeffs.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie