Toon Hermans Huis
Toon Hermans Huis Josje Karstanje

Vrijwilliger PR-/ Communicatie gevraagd voor Toon Hermans Huis Amersfoort

11 februari 2021 om 08:46 Lokaal Deel je nieuws

Wil jij of ken jij mensen die het leuk vinden om het THHA te ondersteunen bij de pr-/ communicatie activiteiten?

Zichtbaarheid is voor het THHA erg belangrijk en dit wordt jouw uitdaging. Wij zoeken iemand die ons gaat helpen de activiteiten van het Toon Hermans Huis Amersfoort voor het voetlicht te brengen.

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is een stichting die ondersteuning biedt bij kanker. In ons huis ontvangen wij dagelijks mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben, zodat ze weer een beetje greep krijgen op hun leven. Naast allerlei activiteiten, zoals praatgroepen voor lotgenoten, kinder- en jongerengroepen, creatieve workshops, zingen, yoga etc. die in het huis plaatsvinden, kan iedereen ook zonder afspraak binnenkomen. Er werken ongeveer 70 vrijwilligers in het huis.

Je hebt (bij voorkeur) relevante werkervaring, bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig, houdt ervan om zelfstandig te werken en bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken, hebt affiniteit met onze doelgroep en kennis van websitebeheer en social media.

Interesse? Stuur je motivatiebrief en cv naar: maarten.nuyten@thha.nl, aanwezig op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 tot 13.00u, (e-mail wordt alleen in deze uren gelezen en behandeld).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie