Afbeelding
Zuster Margaux

Koop lokaal voor Valentijnsdag: cadeautips met hart voor de stad

6 februari 2021 om 10:30 Zakelijk

AMERSFOORT Jaarlijks cadeau’s op iedere verjaardag, misschien met Sinterklaas of Kerstmis nog enkele, dan komt weer een (huwelijks)jubileum voorbij en nu is het alweer bijna Valentijnsdag. Waar haal je de inspiratie vandaan? Nou, hieronder wellicht én het zijn allemaal lokale ondernemers die momenteel wel wat extra liefde kunnen gebruiken...

Valentijn met Zuster Margaux (hoofdfoto)
Wijnbar Zuster Margaux brengt op Valentijnsdag de romantiek naar jouw huiskamer! Geniet samen van een speciale online wijnproeverij met vijf prachtige liefdeswijnen en proef deze onder begeleiding van de sommeliers.
Of kies voor de Valentijn brunch box: een heerlijk pakket samengesteld door de chef met zoete en hartige bites, bubbels en gratis liefdesverrassing!
Meer op www.zustermargaux.nl.

Valentijns LokaalMaal: samen genieten (foto onder)
Op 13 én 14 februari serveert Het Lokaal een speciaal samen-delen-menu: ‘Valentijns LokaalMaal’. Met het samen-delen menu ging Het Lokaal voor het huiskamergevoel in het restaurant. Nu brengen ze dat gevoel ook graag bij de mensen thuis. Op 13 én 14 februari pakken chefs Tobias en Yustin met extra liefde uit met Valentijns LokaalMaal. Twee dagen, want samen genieten mag altijd! Het menu is volledig vegan, vol samen-delen-gerechten. Een menu bestellen kan online. Op de dag zelf kan het menu in Het Lokaal worden afgehaald.
Meer op www.hetlokaal.nl.


Het Lokaal

Uit eten bij je thuis met je Valentijn
Laat jij ook onze speciale Valentijnsbox aan huis bezorgen? Valentijnsdag 2021 is het moment om elkaar te verwennen, juist in deze lockdown. Jeff’s heeft een heerlijk menu samengesteld. Het is zo voorbereid dat je in een handomdraai een romantisch diner op tafel zet. Het voorgerecht en dessert zijn ready to eat en het hoofdgerecht hoeft alleen maar in de oven. Ook aan amuses en friandises is gedacht. De boxen zijn t/m 11 februari te bestellen op www.jeffs.nl en kunnen van 12 februari t/m 14 februari thuis gekoeld worden bezorgd in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Baarn, Soesterberg en Soest. Liever telefonisch bestellen? Tel. 033-4795963.


Jeff’s Dinner

Liefde voor de stad
Het boek Amersfoort Toen & Nu laat het oude én het nieuwe Amersfoort per wijk of stadsgebied zien in ruim 400 foto’s en meer dan 200 pagina’s. Historische foto’s van de stad zijn naast nieuwe foto’s gelegd, zodat in één oogopslag te zien is hoe onze stad is veranderd. De teksten bij de foto’s geven uitleg over wat er veranderd is, hoe de stad zich heeft ontwikkeld en wat de geschiedenis is van bepaalde plekken. Amersfoort Toen & Nu (Boek Hardcover) is nu te bestellen bij The Readshop Express Amersfoort Schothorst voor 29,99 euro. Bel: 033 7920003 of mail: schothorst@readshop.nl, of via Facebook.


Readshop

Vier de liefde culinair met Berghotel Amersfoort
Iedereen verdient na het bewogen 2020 een beetje extra liefde. Daarom heeft het Bergteam deze maand februari omgetoverd tot dé Maand van de Liefde! Geniet thuis van ons culinaire liefdesdiner, een box met drie gangen om samen te delen. Bestel uw liefdesdiner in onze webshop en haal uw maaltijd bij ons af óf laat deze op 14 februari bij u bezorgen. Zo kunt u de persoon die u het meeste lief hebt verrassen, liefde gaat immers door de maag. Bestel meteen ons liefdesaanbod op www.berghotelamersfoort.nl/liefde/..


Berghotel

Culinair driegangendiner in een handomdraai op tafel
Verras je geliefde met het Valentijnsdiner van Flint. Een hoogstaand driegangendiner, samengesteld door chef-kok Soon-Dae. De meeste voorbereidingen zijn al voor jou gedaan, het enige waar je voor hoeft te zorgen is de finishing touch. Onder de bestellers verloot het theater ook nog eens een privé-concert van de Amersfoorters Manon en Paul in je eigen voortuin. De dinerbox kan worden afgehaald op 14 februari tussen 12.00 en 17.00 uur. Het Take Away Valentijnsdiner kost 34,50 euro p.p. Er is ook een vega-variant beschikbaar. Bestellen kan 24 uur per dag op www.flint.nl/valentijn..

Flint

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie