Afbeelding
Ruben May

Into The Woods binnen no-time uitverkocht: ‘Iemand nog kaartjes? Ik bied twee longen en nieren aan’

3 februari 2021 om 13:50 Evenementen

AMERSFOORT Alle kaartjes van het populaire festival Into The Woods zijn uitverkocht. Dinsdagavond ging de kaartverkoop open voor het Amersfoortse feest en in nog geen twee uur tijd waren alle entreebewijzen vergeven. ,,Eindelijk iets om naar uit te kijken, we verlangen naar het bos.”

door Jeroen van der Veer

Jaarlijks wordt Into The Woods gehouden in het Amersfoortse bos naast de dierentuin en daar komen duizenden bezoekers op af. Dat hoopt de organisatie ook komend jaar te bewerkstelligen en mensen uit heel Nederland lijken zin te hebben in een feestje. 

,,Alle vrijdag-, zaterdag- en weekendtickets hebben een eigenaar”, aldus de organisatie. ,,Om zwarthandel en woekerprijzen te voorkomen, worden tickets pas in de week van het festival verzonden. Tickets doorverkopen of overkopen is voorlopig nog helemaal niet mogelijk. Laat je dus niet oplichten.”

Toch regent het al vragen op social-media. Mensen willen hun kaartje voor de vrijdag ruilen voor die van de zaterdag en andersom. Ook zijn er liefhebbers die het op een andere manier proberen: ‘Als iemand zaterdag kaartjes heeft, hit me up. Twee longen en twee nieren aangeboden’, schrijft  Thijs Martens. Ook Bibiche den Hollander laat van zich horen. Zij kon geen kaartje bemachtigen en heeft een vraag aan de organisatie: ‘Ik zat zelfs met vier schermen klaar. Kunnen jullie niet gaan werken met motivatiebrieven ofzo?’

Mocht het festival vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan, dan krijgen de kaartbezitters hun geld terug. Into The Woods wordt op 10 en 11 september 2021 gehouden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie