4 klassen krijgen tegelijkertijd online gymles
4 klassen krijgen tegelijkertijd online gymles Robin van Uhm

Sporten tijdens de lockdown

28 januari 2021 om 15:10 Lokaal Deel je nieuws

Op ’t Atrium zijn de sportdocenten het erover eens, het is nu belangrijker dan ooit dat de leerlingen bewegen! Ze missen het van en naar school fietsen, het lopen van lokaal naar lokaal en natuurlijk de lessen LO. De schooldag speelt zich voornamelijk vanachter de laptop in de slaapkamer en het risico ligt op de loer dat er helemaal niet meer wordt bewogen.

Op ’t Atrium stimuleren de sportdocenten op allerlei leuke manieren het bewegen, door online workouts (soms zelf met ouders), sportganzenbord,  30 seconds sport editie, jongleren, dansen, kiwido poi en ga zo maar verder. Vooral de eerste les was onwennig voor de leerlingen om alleen op hun kamer te sporten voor de camera. Inmiddels is deze gêne wel over boord en gaat het merendeel van de leerlingen mee in het enthousiasme. Dit stimuleert de sportdocenten weer om op zoek te gaan naar nieuwe activiteiten om samen met de leerlingen te doen.

Zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan bewegen?

Over ’t Atrium 
’t Atrium is een openbare scholengemeenschap toegankelijk voor leerlingen uit alle sociale, culturele en politieke groeperingen. Het biedt een gedegen opleiding voor mavo, havo en vwo. Een open, eerlijke en duidelijke omgang tussen docenten, leerlingen en ouders kenmerkt de schoolcultuur van ’t Atrium. Leerlingen worden niet alleen opgeleid om een diploma te halen, maar ’t Atrium draagt ook bij aan de bredere, persoonlijke ontwikkeling. Door de?sportklassen,?international en de diversiteit van activiteiten biedt de school ambitieuze en sportieve leerlingen diverse en uiteenlopende mogelijkheden, zodat zij meer uit hun middelbare schoolcarrière kunnen halen. Meer weten? Volg dan één van onze webinars op 11 of 15 februari 2021. Aanmelden kan via www.atriumexperience.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie