Afbeelding
Politie

17-Jarige uit het niets geslagen en beroofd op Everard Meysterweg

26 januari 2021 om 15:50 Misdaad

AMERSFOORT Een 17-jarige jongen werd maandagavond 25 januari uit het niets geslagen en beroofd. De recherche zoekt getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek.

Maandagavond rond 19.10 uur staat een jongen uit Amersfoort te wachten op iemand op de Everard Meysterweg ter hoogte van de ijssalon. Uit het niets wordt hij door een man vastgepakt en op de grond gewerkt. Eenmaal op de grond kreeg het slachtoffer meerdere klappen van een tweede man. Ze pakten zijn telefoon en eisten meer spullen. Vervolgens werd de jongen meegenomen in de richting van de Gerard Doustraat. Op dat moment kwam er een auto aan en de twee mannen gingen er vandoor over het fietspad in de richting van de Leusderweg.

SIGNALEMENT De eerste verdachte is ongeveer 1,90 meter lang, heeft een stevig postuur en is donker getint. Hij droeg vermoedelijk een zwarte Canada Goose jas, had waarschijnlijk handschoenen aan en sprak met een zwaardere stem en had een licht accent, maar sprak Nederlands.

Van de tweede verdachte is minder bekend; hij is kleiner dan de ander, vermoedelijk ongeveer 1,80 meter lang, ook donder getint. Ook hij had vermoedelijk handschoenen aan en deze verdachte droeg iets voor de mond.

De recherche onderzoekt de zaak en hoop getuigen te spreken die meer informatie hebben. Alle tips zijn welkom via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Het is ook mogelijk uw tip door te geven via het digitale tipformulier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie