Mirjam Melai, Runways Amersfoort
Mirjam Melai, Runways Amersfoort Martine de Jong

Blue Monday Run 2021: voor depressieve jongeren

12 januari 2021 om 16:39 Sport Deel je nieuws

Op 18 januari is het weer Blue Monday, zogenaamd de meest 'depressieve' dag van het jaar. Speciaal op deze dag komen we met z'n allen in beweging. We doen dit niet alleen voor onze eigen mentale gezondheid, maar ook om psychische problemen bij jongeren zoals depressie te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Met de actie willen we zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen zoals depressie bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. MIND zet zich in voor jongeren door middel van voorlichting, hulp en advies?en door het bevorderen van openheid. De donaties zetten we o.a. in voor het MIND jongerenplatform, waaronder de MIND Young Academy op scholen en de MIND Young Studio, het online platform van MIND-jongeren. Zeker in deze tijd kunnen ze onze steun goed gebruiken.

In Amersfoort doet Mirjam Melai van Runways Amersfoort mee met een solo-actie. Als runningtherapeut, gepassioneerd loopster en ervaringsdeskundige doet zij voor de derde keer op rij mee. Dit jaar helaas niet met een bruisend evenement, maar alleen: een marathon in 24 uur! 

Hoe werkt het? Zondag 17 januari gaat de actie van start bij de Zandlaan in Soest (Bosgebied Birkhoven achter de atletiekbaan). Vanaf 16:00 uur loopt ze elk uur 1,76 km, waardoor ze na 24 uur een marathon heeft volbracht! In principe loopt ze alleen, maar je kan haar steunen! Loop een rondje mee of steun haar actie op de site van stichting Mind

Maandag 18 januari rond de actie af om 15:00 uur. Loop je mee? Neem contact op via runwaysamersfoort@gmaillcom  

Of draag je financiele steentje bij! https://www.doemeemetmind.nl/actie/mirjam-melai-3

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie