Afbeelding
Pixabay

Nieuwjaarstalkshow Amersfoorts alternatief voor receptie

6 januari 2021 om 09:18 Overig

AMERSFOORT Als alternatief voor een nieuwjaarsreceptie vol van handen schudden en klinkende glazen, luidt de gemeente op 11 januari om 20.21 uur het jaar 2021 in met de Amersfoort Nieuwjaarstalkshow.

Live vanuit het Eemhuis praten presentator Jeroen Stomphorst en zijn tafelheer burgemeester Lucas Bolsius met hun gasten. Intensivist Oscar Groot en GGD-medewerker Nanni Jansen-Streefkerk over het belang van zorgen voor elkaar. Directeur Astrid Wassenaar vertelt over een bewogen jaar voor het Dierenpark Amersfoort en mode-ondernemer Tobie van Putten die een uitzonderlijk goed jaar draaide met zijn kledingmerk.

Programmamaker Adinda van Wely en historicus James Kennedy reflecteren op de invloed van de crisis op de stad, op de Amersfoorters en op de kunst- en cultuursector. Marjan ter Avest van de Stichting MIND en student Shane Pattipeilohy praten over de geestelijke gezondheid in deze tijd en hoe je je eigen stip op de horizon kunt zetten.

Mevrouw Riet Rückert van 82 jaar vertelt in een korte reportage over de inzet van digitale middelen om in contact te blijven met haar familie. En de cameraploeg is langs geweest bij Kafé Van Zanten waar onder de noemer #zorgenvoordezorg wordt gekookt voor zorgmedewerkers. Taaljournalist Gaston Dorren vat 2020 samen in acht woorden, Diggy Dex verzorgt een akoestisch optreden en Sebe Emmelot doet een round-up van het jaar en de avond.

Iedereen is uitgenodigd om te mee te kijken. De talkshow wordt live uitgezonden vanuit het Eemhuis. Meekijken door op 11 januari om 20.21 uur de webpagina ‘Uitzending Nieuwjaarstalkshow 2021’ te bezoeken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie