Afbeelding
Dierenpark Amersfoort

Moederdagrun in Amersfoortse dierentuin

8 mei 2018 om 10:30 lokaal

AMERSFOORT Geen ontbijtje op bed, bloemen of chocolade, maar hardlopen op Moederdag. DierenPark Amersfoort daagt moeders samen met hun kinderen uit voor een run door de dierentuin. „Op Moederdag kunnen stoere mama's in alle vroegte voor openingstijd (hard)lopen langs onze dieren", vertelt projectleider Hylke Steggerda. „Uiteraard hoeven de deelnemers niet in sneltreinvaart door ons park te gaan, maar kan iedereen op eigen tempo richting de finish."

In totaal kunnne 75 moeders zondagochtend om 07.30 uur aan de run door de Amersfoortse dierentuin meedoen. „Naast dat de run dwars door de dierentuin gaat, blijkt er ook een extra obstakel te wachten," vertelt projectleider Hylke Steggerda. „Aan het einde van de tocht blijkt onze kenmerkende Klim Alles-route niet helemaal af… Het is afwachten hoe de moeders met hun kinderen de finish halen."

TICKETS Vanaf woensdagmiddag 13.00 uur gaat de ticketverkoop online van start via de website van het dierenpark. „Er is plaats voor 75 moeders en hun kinderen, voor vaders is er een speciaal Onthaal-ticket om de moeders bij de finish op te wachten. Uiteraard kan het gezin de rest van de dag nog genieten in DierenPark Amersfoort."   

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie