Begeleiding
Begeleiding Alma

start nieuwe praktijk voor haptonomie voor ouders en kinderen in amersfoort

26 april 2018 om 14:18 lokaal Deel je nieuws

Per 1 mei verhuis ik, Alma van Dillen van Hapto&Meer, met mijn praktijk naar Amersfoort. Bij Mums&More op de Snouckaertlaan heb ik een mooie ruimte en fijne samenwerking gevonden.

Als haptonomische coach begeleid ik kinderen én ouders naar meer rust en verbinding in het dagelijks leven. Dit kan door een individueel coachingstraject maar ik geef ook workshops en lezingen voor moeders, cursussen voor kinderen en voor moeders, als ook lessen in ontspanning. Voor moeders bied ik speciale oplaadmomenten, een uur tijd voor jezelf met een haptonomische massage om helemaal tot rust en tot jezelf te komen.

Daarnaast richt ik me op gezinnen waarbij 1 van de kinderen een aandoening, beperking of ziekte heeft. Deze kinderen en gezinnen hebben vaak MEER nodig en staan voor MEER uitdagingen in het leven en daar wil ik ze graag bij helpen. Met mijn jarenlange achtergrond als kinderfysiotherapeut kan ik al mijn kennis en ervaring binnen het ([para)medische circuit goed combineren met het begeleiden op haptonomische basis. Zo start ik in mei yoga voor deze groep kinderen, maar er komen in de toekomst ook workshops om de ouders te helpen.

In de meivakantie organiseer ik verschillende activiteiten voor rust in de vakantie zoals ouder&kind ZEN-les en pyjama dagen!

Voor meer informatie neem een kijkje op mijnn website: www.hapto-en-meer.nl of neem contact met me op via info@hapto-en-meer.nl

 

Alma van Dillen
logo
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie