Afbeelding
Facebook Marcel Kuijer

Boek over Djaz en Diaz levert 5000 euro op

26 april 2018 om 14:02 lokaal

AMERSFOORT Het boek dat Marcel Kuijer over zijn tweeling Djaz en Diaz heeft geschreven, heeft 5.000 euro opgebracht voor de Stichting Vrienden van het Meander. De Hooglander beschreef in 'Tour de Petit Enfant' op een ludieke manier de eerste jaren van het tweetal, waarbij het uitstekende hulp kreeg van het Meander Medisch Centrum. 

Jeroen van der Veer 

Na een zwangerschap van 38 weken kwam de tweeling ter wereld en daarbij woog Diaz slechts 1.700 gram. Zij moest aansterken en drie weken lang verbleef het gezin in het ziekenhuis. Als dankbaar wilde Marcel Kuijer iets terugdoen en besloot een boek te schrijven, waarbij de opbrengst naar de stichting zou gaan. 

Afgelopen woensdag werd bekend dat er 5000 euro is opgehaald. ,,De reacties waren geweldig", aldus de schrijver. ,,Van de opbrengst wordt een traumakamer kindvriendelijk gemaakt en zal daardoor geadopteerd worden door Djaz & Diaz. De rest van het geld zal gebruikt worden voor allerhande spullen, die de afdeling neonatologie gebruikt om de ouder-baby band te versterken."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie