Afbeelding
Pixabay

Horecagelegenheid de Qwibus overleeft de tweede lockdown niet

22 december 2020 om 09:30 Corona

AMERSFOORT De populaire kroeg op winkelcentrum Emiclaer, de Qwibus, heeft de tweede lockdown niet overleefd en is in de verkoop gegaan. De huidige eigenaar zag geen andere oplossing meer toen zijn inkomsten verdwenen. ,,Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om de Qwibus in de verkoop te zetten. We hebben helaas niet de reserves om deze lockdown door te komen, de overheid helpt, maar niet genoeg voor zo’n jonge onderneming.”

door Jeroen van der Veer

,,Zonder jullie hulp en de fantastische eerste twee maanden waren we de eerste lockdown niet doorgekomen”, schrijft de eigenaar van de kroeg op Facebook. ,,Tevens willen we het team bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.”

NIEUWE EIGENAAR Lang heeft de onderneming echter niet te koop gestaan. Er is al een nieuwe eigenaar gevonden. Dit schrijven Maaike en Jeroen op hun Facebook-pagina. ,,We hebben iemand gevonden die de Qwibus voort wil zetten inclusief het gezellige huiskamergevoel. Wie de koper is dat merken jullie vanzelf wel zodra de Qwibus weer open gaat.”

Eigenaar Jeroen zal nog wel betrokken blijven bij de Qwibus, maar zal dat vooral doen aan de andere kant van de bar. ,,We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien in de Qwibus. Hou vol, ooit is deze crisis voorbij en dan willen we jullie allemaal weer terug zien. We wensen jullie allen dan ook een heel mooi en gezond 2021 toe”, sluiten Jeroen en Maaike af. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie