Mark Pot werd vorige maand genomineerd voor de Gouden Parel.
Mark Pot werd vorige maand genomineerd voor de Gouden Parel. OnderNamen

Mark Pot wint Gouden Parel Amersfoort 2020

18 december 2020 om 08:19 Zakelijk

AMERSFOORT Live en helemaal digitaal, vanuit WEIDS in Oudewater, werd donderdagavond de Gouden Parel Amersfoort uitgereikt. Mark Pot (Pot Verhuizingen/Logistiek), Bernard van Gellekom (Van Gellekom Sales & Design) en Ard Jol (Pandora Intelligence) gingen de strijd met elkaar aan. Tijdens de avond werd live gestemd door alle leden van het ondernemersplatform OnderNamen Amersfoort en kwam Mark Pot als winnaar uit de bus. 

,,Ontzettend bedankt voor deze erkenning”, aldus de trotsewinnaar. ,,Nog mooier dat mijn vader Wim Pot precies 10 jaar geleden ook deze prijs won. Fantastisch.”

Uitgever Marlon de Jager reageerde: ,,Ik ben blij dat we ondanks alles toch deze prijs hebben mogen uitreiken dit jaar. Juist nu is erkenning belangrijk, en deze winnaar heeft dat absoluut verdiend. Fantastisch dat zoveel leden vanavond online aanwezig waren en live hun stem hebben uitgebracht.”

ONLINE UITREIKING In deze tijd, waarin fysiek netwerken niet tot de mogelijkheden behoort, heeft ondernemersplatform OnderNamen haar leden tóch een feestelijke en gezellige avond kunnen bezorgen. De jaarlijkse uitreiking van de Gouden Parel werd namelijk online, én live, uitgezonden vanuit WEIDS in Oudewater. Niet alleen werd de Gouden Parel Amersfoort uitgereikt, ook voor de andere vier deelregio’s kwam de jaarlijkse verkiezing tot een einde. Zeker 500 ondernemers waren live vanuit hun woonkamer getuige van de spannende strijd. 

IN GESPREK De verschillende genomineerden kwamen uitgebreid aan bod, er waren diverse virtuele netwerktafels waar tien ondernemers met elkaar in gesprek konden gaan en er was een ‘chatcarrousel’. Bij uitgever Nick van Baaren schoven via een live videoverbinding Marion op de Haar (NDA Incasso),Theo Velis (DDM), Gijs Okkerman (QBTEC) en Rogier van Baaren (Van Baaren Aannemers) aan voor een rondetafelgesprek. In navolging op de provinciale krant (OnderNamen EXTRA) die het platform in december uitbracht, gingen zij met elkaar in gesprek over de coronacrisis en de gevolgen daarvan. 

PROVINCIALE PAREL Voor het eerst in de geschiedenis van de Gouden Parel verkiezing werd, uit de vijf regionale winnaars, ook een Provinciale Parel verkozen. Na een nek-aan-nek race werd Mark Pot van Pot Verhuizingen/Logistiek uit Amersfoort uitgeroepen tot de allereerste Provinciale Parel.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie