Introdans 6+
Introdans 6+ Pieter Henket

Dansspektakel Introdans (6+) komt naar Flint!

19 april 2018 om 15:57 lokaal Deel je nieuws

In het programma ‘KYLIÁN4ALL’ presenteert Introdans met veel trots een aantal hoogtepunten uit het oeuvre van meesterchoreograaf Jirí Kylián. Introdans (6+) is donderdag 26 april te zien in Flint en is een voorstelling voor bezoekers van alle leeftijden.

In de familievoorstelling ‘KYLIÁN4ALL’ ziet u verschillende dansen: het theatrale ‘Trompe L'Oeil’, het humoristische ‘Sechs Tänze’ en het wonderbaarlijke ‘Indigo Rose’ dat een prachtig inkijkje biedt in de inventiviteit en fantasie van de Tsjechische choreograaf. Als kers op de taart danst Introdans het uitbundige ‘Chapeau’, een première voor het gezelschap. Het is een bruisend en feestelijk ballet op muziek van onder meer Prince, gemaakt voor het vijfentwintigjarige troonjubileum van koningin Beatrix in 2005. Kylián liet zich inspireren door de omvangrijke hoedencollectie van onze voormalige vorstin. “Kylián4All van Introdans is een speelse, luchtige familievoorstelling die laat zien dat het werk van choregraaf Jirí Kylián voor alle leefijden geschikt is”, aldus de Theaterkrant (****) over de voorstelling. In 2016 ontvingen de algemeen directeur en artistiek directeur van Introdans de Jirí Kylián Ring voor hun verdiensten voor de dans in Nederland.

Hoedenactie

Introdans vindt het tijd om hun hoed af te nemen voor maestro Jirí Kylián en voor de dansers. Daarom heeft Introdans een leuke actie bedacht rondom de voorstelling ‘KYLIÁN4ALL’: wie bij de voorstelling zijn beste/gekste/leukste hoed op zet, ontvangt een verrassing van Introdans.


Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie