Sport BSO Olympus opent 1 januari haar deuren

17 december 2020 om 13:52 Sport Deel je nieuws

Op 1 Januari 2021 zal Sport BSO Olympus officieel haar deuren openen bij voetbalvereniging Vop op Sportpark Olympus. Helaas moet het opvangen van kinderen nog even wachten door de lockdown maar is het wel mogelijk om een kijkje te komen nemen op onze prachtige locatie. 

Sport BSO Olympus is opgericht om de kinderen in de omgeving door middel van sport- en beweegactiviteiten verder te ontwikkelen, zowel motorisch als persoonlijk. Daarnaast wilt Sport BSO Olympus door middel van sport en spel kinderen leren omgaan met winnen en verliezen, leren samenwerken en vooral de mogelijkheid geven om een ieder zichzelf te laten zijn.

Kinderen zitten dag in dag uit in de schoolbanken en komen buiten school ook niet altijd aan voldoende beweging door de technologie van tegenwoordig. Sport BSO Olympus is daarom de juiste plek om de kinderen hun energie kwijt te laten raken. Bij een sportieve leefstijl komt natuurlijk ook een stukje voeding kijken. Sport BSO Olympus biedt naast de sport- en beweegactiviteiten daarom ook aandacht aan de voeding die de kinderen op een dag binnen krijgen. Zo bieden wij elke dag groente en fruit aan en kunnen wij de kinderen, indien nodig, van een gezond avondmaal voorzien.

Wilt U meer te weten komen over de BSO of graag eens een kijkje nemen op onze prachtige locatie? Wij staan U graag te woord via de mail en/of per telefoon. Deze informatie kunt U vinden op de Facebook pagina van Sport BSO Olympus. 

Wij hebben er zin in en hopen jullie snel eens te zien op onze locatie!

Team Sport BSO Olympus

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie