Rutger Jansen nieuwe coach van AMHC Dames 1

19 april 2018 om 09:28 Sport/sport

AMERSFOORT Rutger Jansen is door AMHC Amersfoort aangesteld als coach van Dames 1 voor het seizoen 2018/2019. Hij volgt hiermee Anita Beecheno op. Rutger is een bekende binnen de club. De afgelopen jaren heeft hij onder andere Dames 2 naar de top van de reserve eerste klasse geloodst en ook met jongens B1 doet hij voor AMHC goede zaken. Daarnaast is Rutger trainer en technisch coordinator van de jongste jeugd bij AMHC.

De afgelopen drie seizoenen heeft Anita gezorgd voor stabiliteit en het team het spelplezier laten terugvinden. De volgende stap is dat de selectie wordt versterkt met eigen jeugd en ambitieuze spelers uit de nabije regio zodat er weer naar boven gekeken kan worden in de competitie. AMHC ziet in Rutger de juiste persoon om deze stap met de Dames 1 te maken.

AMHC is erg verheugd de opvolging van Anita in een vroeg stadium rond te hebben zodat de club zich samen met Rutger goed op volgend seizoen kan voorbereiden. Daarnaast is AMHC blij coach talent uit eigen gelederen aan een van haar topteams te kunnen binden zoals eerder dit seizoen ook al bekend is gemaakt voor het eerste mannenteam. De komende tijd zal AMHC samen met Rutger de staf voor volgend seizoen samenstellen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie