Opsporing Verzocht maakt opnames in Amersfoort

18 april 2018 om 06:45 lokaal

AMERSFOORT Televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt in de uitzending van dinsdag 24 april aandacht aan het grootschalig onderzoek naar een dodelijk schietincident aan de Klingerbergsingel in Blerick in de nacht 21 op 22 augustus 2017. Daarvoor wordt een uitgebreide reconstructie gemaakt en daarvoor wordt ook gefilmd in Amersfoort.

In de uitzending vragen het Openbaar Ministerie Limburg en de politie met de reconstructie de hulp van het publiek. Komende donderdag worden er opnames gemaakt door politie samen met medewerkers van het televisieprogramma. In verband met de opnames zal een gedeelte van de Klingerbergsingel in Blerick, nabij de plaats delict van het misdrijf, voor enige tijd worden afgesloten voor het lokale verkeer.

Ook worden er in Zoetermeer en Amersfoort televisieopnames gemaakt voor de reconstructie van Opsporing Verzocht. In Zoetermeer is de auto die gebruikt is bij het misdrijf gestolen, diezelfde auto is later uitgebrand teruggevonden in Amersfoort. Daarnaast worden er ook bewakingsbeelden van het schietincident gedeeld in de reconstructie, in de hoop om meer informatie en tips te krijgen.

UITZENDING De uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 24 april om 20.30 uur te zien op NPO1. Tips over dit dodelijke misdrijf kunnen door kijkers, tijdens en ook na afloop, gedeeld worden met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Meer informatie over het dodelijk schietincident is te vinden op de website van de politie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie