Volleybalvereniging Switch organiseert Smashtoernooi!

5 april 2014 om 00:00 Sport

Volleybalvereniging Switch in Hooglanderveen is dit jaar gestart met een nieuw initiatief, namelijk Smash bal. Met deze volleybalvariant wil de volleybalvereniging inzetten op ledenwerving onder jongens en de volleybalsport breder op de kaart zetten. Door aan te sluiten op de wensen en behoefte van jeugd hoopt de vereniging verder te groeien en een maatschappelijke meerwaarde te worden voor de wijk.

Schooltoernooi en clinics

Om basisschoolkinderen in Vathorst en Hooglanderveen kennis te laten maken met Smash bal organiseert Switch op woensdag 14 mei tussen 13.30 en 17.00 uur het schooltoernooi Smash bal voor kinderen uit groep 5 t/m 8 in sporthal de Bron. Daarnaast biedt Switch de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een clinic te verzorgen in reguliere gymlessen van het basisonderwijs.

Smash bal

Smash bal is een uitdagend volleybalspel dat zich richt op de meest aantrekkelijke volleybaltechniek; namelijk de Smash. Smash bal wordt gespeeld in verschillende niveaus in teams van 3 en heeft een stoer, aantrekkelijk en uitdagend karakter. Dit volleybalspel richt zich met name op de beleving van jongens, maar meisjes vinden het ook erg leuk.

Interesse in deze vorm van volleybal of in andere activiteiten van de vereniging? Kijk voor meer informatie op http://www.switchvolleybal.nl/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie