Multiculturele feestavond met Joel Voordewind (CU)

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De ChristenUnie organiseert vrijdag 14 maart een feestavond voor alle christenen met een multiculturele achtergrond in Amersfoort, waar Tweede Kamerlid Joel Voordewind ook bij zal zijn. Een avond met hapjes en drankjes, tijd voor ontmoeting. Ook willen we samen bidden voor de stad.

Deze feestelijke avond staat in het teken van ontmoeting en wordt gehouden vanaf 19 uur in De Ark aan de Evertsenstraat 75 in Amersfoort. We beginnen met inloop en diner. Voor het eten zal worden gezorgd.

Vanaf 20 uur is er een programma met zingen en korte toespraken. Elke nationaliteit of kerkelijke groep mag in 2-3 minuten voorstellen met een toespraak, lied, gedicht of iets dergelijks. Deze bijdrage mag in de eigen taal en kan worden vertaald. Door deze bijdrage kunnen multiculturele christenen laten zien wie zij zijn en wat zij wensen voor Amersfoort.

De ChristenUnie wil de positie van multiculturele christenen in Amersfoort versterken en christenen van allerlei achtergronden met elkaar in contact brengen. Aanmeldingen voor een bijdrage op het podium kan bij Simone Kennedy (033-4611652, kennedydoornbos@gmail.com).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie