De nieuwste en meest spectaculaire recreatiewoning van Nederland wordt onthuld!

12 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Aanstaande zaterdag 15 maart wordt in het door Veluwse schoonheid omringde DroomPark De Zanding de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van recreatiebouw onthuld. Ontworpen door erkend architect Jan van Tellingen is de woning gedoopt tot: Cube Magnifique!

De Cube Magnifique geeft een compleet nieuwe dimensie aan het begrip recreëren. Deze 8-persoons woning is zeer ruim van opzet en daarmee de grootste recreatiewoning van Nederland! De recreatiewoning is zeer uitgekiend ontworpen; functioneel, stijlvol, robuust en eigentijds. De hoge raampartijen creëren een fenomenaal uitzicht over een prachtige natuurmeer, het centrale middelpunt van De Zanding.

Ook de start van de bouw van het nieuwe overdekte zwembad op De Zanding zal ingeluid worden. De starthandeling (om 12.30u) zal door niemand minder dan wethouder Kremers en wethouder Van Milligen van de gemeente Ede uitgevoerd worden. De wethouders zullen een koker met daarin de bouwtekeningen van het complex in het beton storten als symbolische start van de bouw.

Beide ontwikkelingen zijn nieuwe stappen in het nieuwe-recreëren traject waarin DroomParken nauw samenwerkt met de gemeente Ede en diverse natuur- en milieuontwikkelingsorganisaties.

In het weekend van 15 en 16 maart zet DroomPark De Zanding haar deuren open voor het publiek. Allen betrokken, geïnteresseerd, nieuwsgierig of zij die zin hebben in een dagje uit zijn van harte uitgenodigd.

DroomPark De Zanding

Vijverlaan 1 te Otterlo

Graag tot dan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie