Informatiebijeenkomst UOA voor startende ondernemers

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Meer dan de helft van alle startende ondernemers stopt in de eerste drie jaar. Zij hebben zich vaak onvoldoende voorbereid en te laat, tot helemaal niet om advies gevraagd. De UOA wil deze starters helpen en de juiste kennis en ondersteuning bieden om te overleven en door te gaan. Kom op woensdag 26 maart kennis maken met de UOA en het programma voor startende ondernemers, de UOA Business Course.

De Business Course is een uitgebreid programma voor startende ondernemers. Gedurende acht maanden volgt u wekelijks een interactieve workshop, over alle thema’s die voor startend ondernemerschap relevant zijn. Ook krijgt u begeleiding in de vorm van een persoonlijke coach. Daarnaast organiseert de UOA drie keer per jaar een uitgebreide netwerkbijeenkomst waaraan u als deelnemer (en alumnus) van het programma kunt deelnemen.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 26 maart bij de Amersfoortse, Stadsring 15 in Amersfoort vertelt de UOA u hier graag meer over. Ook kunt u dan kennis maken met andere gestarte ondernemers. Aanvang: 15. 30 uur.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via www.uoa.nu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie