Prominente gasten op avond AFC Quick voor Jeugdsportfonds

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - Samen met AFC Quick 1890 en Rohde en Grahl houdt Addictions donderdag 13 maart vanaf 19.30 uur een bijzondere avond voor het Jeugdsportfonds. Het moet een enerverende en feestelijke 'voetbalavond' worden. Zo zal John van Zweden, de investeerder achter ADO Den Haag en eigenaar van Swansea City - zoals hij zelf zegt: behangkoning van de Premier League - vol humor zijn verhaal doen. Ook maakt topscheidsrechter Roelof Luinge zijn opwachting als veilingmeester, waarbij prijzen te scoren zijn.

Naar verwachting zullen diverse voetbalprominenten zich melden. NOS host Jeroen Stomphorst presenteert het geheel. In de feestelijke 'rondo' na conference en veiling, worden interactieve games geboden, een speedtest, een demo van de Nederlands Kampioen Freestyle voetbal en - uiteraard - een flinke voorproeverij van het komende WK, terwijl de deejays van Good2Bback van dance tot classic op de draaitafel leggen.

De avond staat volledig in het teken van het Jeugdsportfonds dat zij gaan ondersteunen. De club vraagt geen entree. Er zijn diverse andere mogelijkheden om bij te dragen. Alle opbrengsten uit deze actie gaan de komende maanden naar dit doel, zodat zoveel mogelijk kinderen uit achterstandsgezinnen aan het sporten gebracht worden.

Een Amersfoortse 'eredivisie' aan ondernemers werkt belangeloos aan de avond mee of stelt prijzen ter beschikking. 'Business and pleasure' staan deze avond centraal. Zo zijn naast de eigen relaties ook de diverse zakelijke netwerken in deze regio uitgenodigd.

Meer informatie op www.afcquick1890.biz

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie