Grensverleggende Arabicana

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

LIEVE VROUW - Vijf musici die allen zingen. Liefhebbers van meerstemmige zang zullen genieten van de muzikale wereldreis van NO blues. Een trip door alle lagen van de wereldmuziek, net zo afwisselend als de vijf continenten.

NO blues startte zeven jaar geleden met de unieke combinatie van folk, blues, country en traditioneel Arabisch repertoire, een kruisbestuiving die unieke Arabicana oplevert. De band 'NO blues' trad op van Mexico tot Polen, maar is nu weer terug in Nederland met de bijzondere voorstelling 'Kind of NO blues', naar aanleiding van hun nieuwe album. Het beste van de vier eerder

gemaakte albums en het nieuwe album 'Kind of NO blues' zorgen voor een afwisselende show met vier zangers en musici en een zangeres die in evenzoveel talen zingen.

'Fraaie en unieke Arabicana van een band die tot de gevestigde orde binnen de wereldmuziek hoort', schrijft de Volkskrant. 'Devotie die je niet loslaat', volgens Trouw. 'Een wereldalbum. Deze muziek verdient de onverholen aandacht van elke muziekliefhebber' (Blues Magazine).

De Lieve Vrouw, zondag 16 maart 16.00 uur. Meer info www.lievevrouw.nl of tel. 033-4226555.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie