Sisterhood in de VrouwenSanga

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SISTERHOOD IN DE VROUWENSANGA. De Vrouwensangha is als een ontmoetingsplaats en een bron van inspiratie voor vrouwen, waarbij vriendschap en samenzijn de normaalste zaak van de wereld is. De uitnodiging is om kracht en kwetsbaarheid samen te laten gaan, je te ontspannen en thuis te komen bij jezelf.

Je kunt je bijzonder gesteund en verbonden voelen in Sisterhood.

In de VrouwenSangha is aandacht en begrip is voor elkaars ervaringen. Er is ruimte en er wordt niet geoordeeld over je keuzes en de uitkomst daarvan. Alledaagde ervaringen zoals moeder worden, dochters hebben of dochter zijn, oma worden zetten wij in het licht. En die onderwerpen waar je moeite mee hebt of niet zo makkelijk over praat; je menstruatie, seksualiteit, een miskraam, verlies, ziekten aan je vrouwelijke organen, borsten, eierstokken, baarmoeder. Daar bewust mee omgaan maakt je meer heel, meer vrouw.

Kom je maar opladen, je (laten) bewegen, je vrouw-zijn voeden, je verlangen uitspreken, je passie voelen en vieren als je iets te vieren hebt. Laat je inspireren, droom of deel je dromen en laat je creativiteit zien. Kom alleen of samen een andere vrouw en voel weer hoe het met je is.

De bijeenkomsten zijn maandelijks en laagdrempelig.

Entree 12 euro.

De volgende VrouwenSangha is op woensdag 9 april van 19.45 tot 22.15 uur met het thema THUISKOMEN in je LICHAAM.

Voor vragen en meer aanbod voor vrouwen kun je terecht bij Caroline Denijs 06-52058598 / www.wittebeer.com

Praktijk voor Bewustwording, Persoonlijke ontwikkeling en Relatie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie