voetbal zondag

5 april 2014 om 00:00 Sport

VVIJ - Quick 1980 (3-0) 3-1 Jordi Vreekamp 3-1

Quick 1890 had de sportieve taak om VVIJ van haar promotiedroom af te helpen. Dat moest gebeuren op Sportpark Groenvliet in IJsselstein waar de thuisploeg met een compleet team aantrad. „Het ging in de eerste 35 minuten goed maar na de tegentreffer was de organisatie zoek met drie tegentreffers als resultaat”, aldus Caspar Kers. In het tweede bedrijf kon Jordi Vreekmap nog iets terug doen maar meer zat er niet in.

VVZA - Legmeervogels (0-1) 0-2

Een paar duels waarin driepunters zijn te verdienen zijn de komende weken hard nodig om VVZA uit de kelder van de tweede klasse te helpen. Op papier hadden de Amersfoorters met middenmoter Legmeervogels als tegenstander een redelijk kansje. Voor het duel had de ploeg uit Uithoorn slechts negen punten voorsprong op VVZA. Na de officiële speeltijd konden de Legmeervogels een driepunter aan het totaal toevoegen.

ASV ’65 - Amsvorde (0-0) 2-1 Barry Smeeing 2-1

In de vierde klasse speelde Amsvorde tegen ASC ’65 dat in de laatste vier wedstrijden geen enkel punt wist te verzamelen en liefst dertien doelpunten om de oren kreeg. Er hing op voorhand een driepunter in de lucht voor de ploeg van Dennis van Dijk. „En dat gebeurde niet omdat we de kansen niet konden afmaken”, weet Dennis van Dijk.

ZRC Herenmarkt - APWC (1-1) 1-2 Fouaz el Massoudi 1-1, 1-2 (gestaakt)

Wekelijks kan de sluitpost van ZRC Herenmarkt gemiddeld ruim vijf ballen per wedstrijd uit zijn doel halen. Het kon dus voor APWC een lekkere wedstrijd worden na de inspannende topper van vorige week tegen Allen Weerbaar. Bovendien kon de thuisploeg de 100ste tegentreffer van dit seizoen om de oren krijgen. Deze werd gescoord door Fouaz el Massoudi. Na zijn tweede treffer werd de wedstrijd gestaakt doordat een speler van de thuisploeg dingen deed die in de sport niet te verdragen zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie