CJVV presenteert nieuw leden technische staf

5 april 2014 om 00:00 Sport

In de nieuwe bestuurskamer van de Amersfoortse voetbalvereniging CJVV werden de nieuwe leden van de technische staf gepresenteerd. Hoofdtrainer Jacob Melessen en hoofd jeugdopleiding Maarten Storm werden met trots voorgesteld. Tijdens een officieel moment werden de verschillende contracten ondertekend door de beide nieuwe aanwinsten en CJVV voorzitter Hidde ten Hoor. De nieuwe hoofdtrainer Jacob Melessen was dit seizoen reeds als trainer van CJVV 2 aan de club verbonden. Door ziekte van hoofdtrainer Marcel van Dijk schoof hij begin februari door naar de A selectie van de club.

De 57 jarige Melessen, projectmanager bij UPC, heeft een lange staat van dienst. Als speler debuteerde hij reeds op jonge leeftijd in het eerste team van 1e klasser GRC in Groningen. Daarna kwam hij uit voor het Nederlands Militair elftal, SC Amersfoort en AFC Quick. Als trainer was hij o.a. verbonden aan Hoogland, NSC, Scherpenzeel en SEC. “Ik had al langer belangstelling voor CJVV. Die belangstelling kwam denk ik door de positieve uitstraling van de club. Als ik hier als toeschouwer rond liep proefde ik een goede sfeer” zo verklaart hij zijn transfer naar het tweede team van CJVV. Over zijn nieuwe selectie zegt hij “Er staat een goede en positieve groep met potentie. Een aantal jonge spelers uit het tweede is ingepast. Zij hebben natuurlijk nog even tijd nodig, maar er is volop ontwikkeling.” Dat CJVV een ambitieuze vereniging is, die haar zinnen al enige tijd heeft gezet op een positie als stabiele 2e klasser is hem bekend. “Er is zeker progressie mogelijk. Met enkele gerichte versterkingen acht ik promotie naar de tweede klasse zeker mogelijk”.

Leusdenaar Maarten Storm wordt hoofd jeugdopleidingen van CJVV. Ook deze positie werd door het vertrek van Marcel van Dijk vacant. De 57 jarige Storm heeft al een verleden bij de club. Naast het feit dat hij van 2005 tot medio 2013 als hoofdtrainer onderbouw (D, E en F pupillen) voor de club werkzaam was, heeft hij ook een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van de CJVV Voetbalacademie. Zijn beide zonen Tiemen en Jelmer spelen dit jaar in de A selectie van CJVV. Dit seizoen is hij werkzaam bij Roda ’49 te Leusden. Hoewel het hem wel hoofdbrekens heeft gekost, koos hij toch voor de functie van hoofd jeugdopleidingen. “De lokroep van CJVV kon ik niet weerstaan”. Als hoofd jeugdopleidingen is hij met name verantwoordelijk voor het bewaken van de samenhang in de opleidingen per leeftijdsgroep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie