Alexander Pechtold voert campagne in Amersfoort

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold was zaterdag 8 maart in Utrecht en Amersfoort. Samen met de Utrechtse D66-lijsttrekker Klaas Verschuure voerde hij campagne in de Domstad, waarna hij zijn campagneprogramma voortzette in Amersfoort met D66-lijsttrekker Pim van den Berg.

Het programma begon met een flyeractie in de binnenstad van Utrecht. Pechtold: ,,D66 staat er goed voor. De afgelopen jaren hebben we in Utrecht al een belangrijk stempel kunnen drukken. Na de gemeenteraadsverkiezingen willen we de koers uitzetten. In Utrecht, maar ook in andere grote steden, zien we een echte nek-aan-nekrace ontstaan tussen D66 en de PvdA. De komende weken gaan we keihard aan het werk om deze tweestrijd in ons voordeel te beslechten."

Spannend

Ook in Amersfoort wordt het volgens hem spannend op 19 maart. Pechtold: ,,De afgelopen vier jaar heb ik gemerkt hoe belangrijk het is dat D66 in het college zit in Utrecht en Amersfoort. Ik help onze lokale afdelingen graag met hun campagne, zodat we de komende vier jaar door kunnen gaan met het werken aan duurzame en financieel gezonde steden voor alle inwoners."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie