PvdA haakt aan bij politieke kroegentocht

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Vrijdag 7 maart zitten meerdere politieke partijen op de Hof in verschillende kroegen. De PvdA doet lastminute alsnog mee en zit in de Café Miles.

Het uitgaanspubliek kan vrijdag met een 'politieke kroegentocht' op de Hof informatie verzamelen van vier partijen: PvdA (Miles), VVD (Curtis), D66 (Halewijn) en GroenLinks (Lobbes). De partijen doen dit, omdat het belangrijk is dat politici niet op het stadhuis blijven hangen, maar de stad in gaan. Wil jij nou ook eens in contact komen met lokale politici, dan ben je van harte welkom om mee te doen aan de politieke kroegentocht op vrijdag 7 maart.

Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe kun je je nu beter en leuker voorbereiden dan onder het genot van een drankje de plaatselijke kandidaten aan de tand te voelen over onderwerpen die er volgens jou toe zouden moeten doen?

'Wij vonden dat de PvdA bij een evenement als dit niet mag ontbreken,' vertelt Joyce Reinders van het campagneteam, 'Dus we hebben snel de koppen bij elkaar gestoken en contact gelegd met Miles. Daar zijn we van harte welkom.'

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie